Тел. за поръчки:
0882 467 812

Връщане и замяна

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА

1. Политика за връщане

Ако искате да върнете поръчката и да си възстановите платената цена, моля, заявете това в рамките на 14 дни от датата на получаване на пакета, на телефонен номер 0882467812 . 

Възстановяването на платената сума ще бъде извършено по посочената от вас банкова сметка , в рамките на максимум 14 работни дни от получаването и проверката на върнатия продукт. В зависимост от броя на върнатите поръчки, може да има забавяния в сравнение с този срок, но не повече от 16 работни дни.

Продуктът, който искате да върнете, трябва да бъде върнат в същото състояние, в което е доставен (моля изпратете продукта в оригиналната му опаковка, заедно с всичките му аксесоари и етикети непокътнати). Продуктът не трябва да се носи или да показва следи от употреба. Ако върнатият продукт показва следи от употреба и / или не съдържа всички аксесоари и етикети непокътнати, KAYA си запазва правото да откаже искането за връщане.

Цената за доставка на върнатия продукт е отговорност на купувача. Държим пратките да бъдат върнати с куриерска фирма Econt и айбанът, който е приложен да принадлежи на човекът, който е направил поръчката. 

ЦЕНАТА ЗА ПРЕВОДА- 1.95лв се поема от клиента. 

ДАННИ ЗА ВРЪЩАНЕ/ ЗАМЯНА- ЗЛАТИ СТИЛ- 75 ЕООД, ГР ЧЕПЕЛАРЕ, ДО ОФИС НА ЕКОНТ- Ул Васил Дечев, 0899381178 

 Молим да използвате готовия ни формуляр. Не е задължително той да бъде принтиран, но държим всички от полетата да бъдат попълнени дори и ръчно. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДАННИТЕ СЕ ПОСТАВЯТ В ПЛИКА ПРИ АРТИКУЛА, ЗА ДА БЪДЕ МАКСИМАЛКО СИГУРНО, ЧЕ НЯМА ДА ПРОПУСНЕМ ФОРМУЛЯРА ИЛИ АРТИКУЛА. Кликни, за да изтеглиш Формуляр за връщане/ замяна

 

2. Ако поръчаният размер не ви подхожда

Ако продуктът не ви пасва (твърде голям или твърде малък), моля, свържете се с нас на 0882467812, за да смените продукта.

Препоръчваме ви да изберете заместващия продукт, преди да ни се обадите, така че процедурата по подмяната да е възможно най -бърза. След като заявката за замяна бъде регистрирана, първо трябва да получим вашата пратка, а след това изпращаме новата.

Продуктът, който искате да промените, трябва да бъде върнат в същото състояние, в което е доставен (моля изпратете продукта в оригиналната му опаковка, заедно с всичките му аксесоари и етикети непокътнати). Продуктът не трябва да се носи или да показва следи от употреба. Ако продуктът показва следи от употреба и / или не съдържа всички аксесоари и етикети непокътнати, KAYA си запазва правото да откаже заявката за замяна и ние ще върнем пакета с плащане на Получателя.

Замяната е за сметка на клиента. Ако желаният от вас продукт вече не е наличен , можете да го промените на друг продукт или цвят.

Ако стойността на заменения продукт е по -малка от първоначално поръчания продукт, разликата в цената ще бъде доставена на посочената от вас банкова сметка в рамките на максимум 14 календарни дни от получаване на пакета за замяна в нашия склад. Ако избраният от вас продукт има по -висока стойност от първоначалната, ще платите разликата на куриера при извършване на размяната.

Обмените обикновено се изпращат в рамките на 24-48 часа след регистрирането на заявката за обмен от KAYA. В зависимост от броя на поръчките може да има забавяния спрямо този краен срок, но не повече от 14 календарни дни.

 

3. Ако искате друг модел или друг цвят

Ако искате друг продукт (различен модел, различен цвят), моля свържете се с нас на 0882467812, за да смените продукта.

Препоръчваме ви да изберете заместващия продукт, преди да ни се обадите , така че процедурата по подмяната да е възможно най -бърза. След като заявката за замяна бъде регистрирана, ние ще ви изпратим новия продукт чрез експресен куриер, първо получаваме артикулите, които са за замяна, след това се изпращат другите. 

Продуктът, който искате да промените, трябва да бъде върнат в същото състояние, в което е доставен (моля изпратете продукта в оригиналната му опаковка, заедно с всичките му аксесоари и етикети непокътнати). Продуктът не трябва да се носи или да показва следи от употреба. Ако продуктът има следи от употреба и / или не съдържа всички аксесоари и етикети непокътнати, KAYA си запазва правото да откаже искането за замяна.

За такъв обмен (модел или цвят) транспортните разходи ще бъдат от клиента.

Ако стойността на заменения продукт е по -малка от първоначално поръчания продукт, разликата в цената ще бъде доставена на посочената от вас банкова сметка в рамките на максимум 7 календарни дни от получаване на обменния пакет в нашия склад. В зависимост от броя на поръчките за промяна може да има забавяния от този срок, но не повече от 14 календарни дни. Ако избраният от вас продукт има по -висока стойност от първоначалната, ще платите разликата на куриера при извършване на размяната.

Обмените обикновено се изпращат в рамките на 24-48 часа след регистрирането на заявката за обмен от KAYA. В зависимост от броя на поръчките може да има забавяния в сравнение с този срок, но не повече от 14 календарни дни.

 

4. Ако продуктът има дефекти и / или значителни разлики от характеристиките, описани на сайта

Въпреки че се стремим да проверяваме всеки продукт преди изпращането, може да има ситуации, в които продуктите, които продаваме, имат дефекти и / или разлики от характеристиките, описани на сайта. Ако се сблъскате с такава ситуация, моля, свържете се с нас на максимален брой от 2 дни от датата на получаване на пакета на телефонен номер 0882467812  .

Можете да поискате подмяна на продукта с дефекти или несъответствия (всички разходи по подмяната се поемат от KAYA) или можете да върнете продукта.

Продуктът, който искате да върнете, трябва да бъде върнат в същото състояние, в което е доставен (моля изпратете продукта в оригиналната му опаковка, заедно с всичките му аксесоари и етикети непокътнати). Продуктът не трябва да се носи или да показва следи от употреба. Ако продуктът има следи от употреба и / или не съдържа всички аксесоари и етикети непокътнати, KAYA си запазва правото да откаже искането за връщане.

Възстановяването на платената сума ще бъде направено по посочената от вас банкова сметка в рамките на максимум 15 дни от момента на съобщаване на тази ситуация на KAYA.

Сравнение на продукти
Our online store uses cookies